Περί του τουρκαλβανού Adriano Xhafaj – Διεκδικεί τη κυριότητα, του Ελληνικού πίνακα ζωγραφικής «Βρυσάκι Καραούλι» και ένα από τα εξώφυλλα του ιστορικού βιβλίου…. «Ελληνική Νομαρχία»

 === Για όσους δεν γνωρίζουν τον Αλβανό πράκτορα Adriano Xhafaj
=== Εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια, μας κουβαλήθηκε στο Ελληνικό διαδίκτυο, ο Αλβανός πράκτορας Adriano Xhafaj, ο οποίος έμπαινε σε ιστοσελίδες και blogs Ελλήνων που δήλωναν την υπερηφάνεια τους για Αρβανίτικη καταγωγή, για να ψαρέψει σε θολά νερά.
  === Η μεθοδολογία του πρωτόγονα απλοϊκή, ώστε να σχηματίζει την εικόνα του καλοκάγαθου και προσιτού και φιλικού ατόμου. Πάντα ξεκίναγε με τη θεωρία που δεν τη πιστεύει με τίποτα, πως τάχα Έλληνες και Αλβανοί είμαστε αδέλφια με κοινή καταγωγή, αλλά αυτοί, (οι Αλβανοί) έχουν τα πρωτεία, γιατί ανέκαθεν (ισχυρίζονται) προϋπήρχαν των Ελληνικών φύλλων. Αφού αποκτούσε οικειότητα, άρχιζε τον προσηλυτισμό, πιάνοντας μεμονωμένες λέξεις, έφτιαχνε ολόκληρη θεωρία παναλβανισμού.  Νομίζει σαν δυνατό του στοιχείο την Αρβανίτικη διάλεκτο ανάγκης, που συμπεριλαμβάνει έστω με παραφθορά, πολλές Αλβανικές λέξεις, ερμηνεύοντας τις ρίζες των λέξεων, όπως τον βολεύει.

 === Δεν θα αποτελούσα εξαίρεση. Στο blog μου http://avragioz.blogspot.com/, με αφορμή άρθρο μου για την Αρβανίτικη καταγωγή μου, άρχισε επισκέψεις μετά σχολίων, για τα οποία το έμπειρο μάτι του Μπαρμπανίκου ΑΡΒΑΝΙΤΗ  αμέσως κατάλαβε που το πήγαινε ο Τουρκαλβανός. Του έδωσα τότε 2-3 προειδοποιήσεις και αφού δεν έπαιρνε δρόμο, τότε τον περιποιήθηκα δεόντως, τόσο ιδιαιτέρως, όσο και με δημόσιο κράξιμο, τόσο, που δεν τόλμησε να με ενοχλήσει ξανά.

 === Σημειωτέον, ο Αλβανός πράκτορας Adriano Xhafaj, δεν είχε μέχρι πρόσφατα, ούτε δική του ιστοσελίδα – ιστολόγιο, ούτε φανερό προφίλ στα γνωστά δίκτυα, οπότε ένιωθε ότι μπορεί να αλωνίζει. Όμως όλοι οι Έλληνες Αρβανίτες τον έδιωξαν από παντού. Αναγκαστικά πλέον ο πρακτορίσκος, από 12 Οκτωβρίου 2011, δηλαδή μόλις το τελευταίο 6μηνο, άρχισε δικό του ιστολόγιο http://axhafaj2gmailcom-adriano.blogspot.com/, όπου ο παραλίγο…. «αδελφός» βγάζει όλο του το δηλητήριο κατά της Ελλάδας και γράφει για την αλβανοποίηση των πάντων.

Ο Αλβανός πράκτορας Adriano Xhafaj, Διεκδικεί τη κυριότητα, του Ελληνικού ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ πίνακα ζωγραφικής «Βρυσάκι Καραούλι» και ένα από τα εξώφυλλα του ιστορικού βιβλίου…. «Ελληνική Νομαρχία»
Σήμερα ο Adriano Xhafaj, μπήκε στη κύρια ιστοσελίδα μου https://arvanitis.eu/  και με ενόχλησε με τα παρακάτω 3 σχόλια:
1.— Sas parakalo. Exete parabiazi ta atomika dikeomata. I oikona kato deksia einai atomiki mou dikeoma. Prapi na to bgalete, alios anafora sto Google
2.— Αρβανίτες, Images na to diapistosete
3.— I Mpoumpoulina den iksere ellinika. Apo pou eos pou einai ellinida?

Για τη μεγάλη κυρά και ΕΛΛΗΝΙΔΑ, Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, υπάρχουν αρκετοί απόγονοι, με σύλλογο, ιστοσελίδα και μουσείο, που μπορούν να απαντήσουν στον τρισάθλιο τουρκαλβανό εισβολέα.

Για την «εικόνα» που λέει ο ακατονόμαστος ότι έχει …ατομικά δικαιώματα, μιλάει για το κάτω δεξιό μέρος σύνθετης εικόνας  πολλών ….εξώφυλλων, του ιστορικού βιβλίου «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ» Ανωνύμου του Έλληνος. Το συγκεκριμένο μέρος της εικόνας που έκανα, είναι εξώφυλλο, της έκδοσης του εκδοτικού οίκου «ΠΕΛΛΑ» ο οποίος (εκδοτικός οίκος) το «δανείστηκε» από τον ιστορικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ πίνακα ζωγραφικής «ΒΡΥΣΑΚΙ – ΚΑΡΑΟΥΛΙ»

Τον έχω πονέσει με το ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΑΡΒΑΝΟ, από το οποίο κατάγονταν οι Ελληναράδες Σουλιώτες και του χάλασα τη συνταγή.

Δημοσιεύθηκε στην ΒΙΒΛΙΑ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ και χαρακτηρίσθηκε , , , , , , , , , , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Περί του τουρκαλβανού Adriano Xhafaj – Διεκδικεί τη κυριότητα, του Ελληνικού πίνακα ζωγραφικής «Βρυσάκι Καραούλι» και ένα από τα εξώφυλλα του ιστορικού βιβλίου…. «Ελληνική Νομαρχία»

  1. Ο/Η Ηλίας Γερόλυμπος λέει:

    Xhafaj άντε κάνε καμμιά δουλειά ν ασπρίσεις.

  2. Ο/Η GEORGIOS KOGKAKIS λέει:

    EGW EIMAI APOGONOS TOY KOGKA DRAKOY,OLOI MAS EIMASTE KAI NOIWTHOYME ELLHNES.AS PSAKSEI O
    KATHE XHAFAS APO POY EINAI KAI APO POY KRATAEI.MHPWS APO KANENAN OSMAN,OPOTE DEN EINAI OYTE ALBANOS,MALLON MOGOLOS.

  3. Ο/Η Ηλίας Γερόλυμπος λέει:

    Οι Μογγόλοι έχουν ιστορία αυτοί οικειοποιήθηκαν τον Καστριώτη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.