Τα Απομνημονεύματα του Αρχιστράτηγου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Εθνικο-Απελευθερωτικού Αγώνα ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

  === ΚΛΙΚ στον τίτλο της ανάρτησης και μετά ΚΛΙΚ στην εικόνα, για να πας στο ΒΙΒΛΙΟ, σε αρχείο .pdf

  === Μετά τη τραγική μορφή του Εθνομάρτυρα Ρήγα Φεραίου Βελεστινλή, κατά την άποψη του Νικόλαου Αρβανίτη, ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ του Κωνσταντή, ήταν η σημαντικότερη μορφή του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα για ελευθερία και προκοπή του γένους μας.

 === Ο Θεόδωρος Κ. Κολοκοτρώνης, ήταν κατά τη ταπεινή μου γνώμη, ο σύγχρονος ΠΑΝΕΛΛΗΝΑΣ, με όλη τη σημασία που θα μπορούσε να έχει αυτή η λέξη.

 === Πολλοί φθόνησαν τη δόξα που επάξια κατέκτησε με το σπαθί του στα πεδία των μαχών και όχι μόνο. Αυτός ο φθόνος, σποραδικά εμφανίζεται ακόμα και στις μέρες μας. Υπάνθρωποι, που επιζητούν προστασία νόμου για να διαφυλάξουν τις δικές τους σεξουαλικές ανωμαλίες και διαστροφές, δεν διστάζουν να τον συκοφαντούν ξεδιάντροπα με κραυγαλέα ψέματα. Τα τελευταία χρόνια είχαμε τη δυστυχία, μέσα από τηλεοπτικό κανάλι των Αθηνών, Ισραηλίτικων συμφερόντων, πίσω από έναν τυχάρπαστο καθηγητισμό και τρισάθλια θολοκουλτούρα, επιχείρησαν να εμφανίσουν τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη ως ομοφυλόφιλο, με λογική ψυχοπαθούς παρερμηνείας του επίθετου «Κολοκοτρώνης», ενώ γνωρίζουν, ότι το επίθετο αυτό προέρχεται από το αρβανίτικο παρατσούκλη «Μπιθεκούρας», που χρησιμοποίησε πρώτος, ο παπούς του Γιάννης Μπότσικας (Τσεργίνης).

Τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, όσο και αν προσπαθούν να τον μειώσουν, τον διακδικούν ξεχωριστά (κακώς κατά την άποψή μου) οι πάντες. Τον διεκδικεί η Μάνη, γιατί στη περιοχή της ξεκίνησε την επαναστατική του δράση. Τον διεκδικεί όλος ο Μωριάς, γιατί από παντού στη Πελοπόννησο πέρασε και έδωσε αγώνες για τη λευτεριά. Τον διεκδικούν οι Αρβανίτες, γιατί έχει και Αρβανίτικη καταγωγή. Τον διεκδικούν τα τελευταία χρόνια (μαζί με πολλούς άλλους ήρωες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ επανάστασης του 1821) οι ….Αλβανοί, μέσα από ένα βλακωδέστατο πλαίσιο σύγχρονης προπαγάνδας, να πείσουν τους σημερινούς απόγονους ΕΛΛΗΝΩΝ Αρβανιτών, ότι τάχα δεν είναι Έλληνες αλλά ….Αλβανοί. Σ’ όποια γωνιά κι’ αν ρωτήσεις, όποια και όποιον Έλληνα ρωτήσεις, σίγουρα θα σου πει, ότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, κατέχει κυρίαρχη θέση στη καρδιά του.

Τη περίοδο του Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα, οι πολιτικοί τον κυνήγησαν αισχρά, αλλά όποτε στριμώχνονταν, στον Κολοκοτρώνη προσέφευγαν και του ανέθεταν ξανά την Αρχιστρατηγία. Είτε κάνοντας ΚΛΙΚ στην εικόνα παραπάνω, είτε στον ακόλουθο σύνδεσμο   ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ θα μετακινηθείτε στο ηλεκτρονικό βιβλίο των απομνημονευμάτων του μεγάλου ήρωα, του αδιαφιλονίκητου αρχηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε ΕΛΕΥΘΕΡΑ στον υπολογιστή σας, ή να το διαβάσετε μέσα από την ιστοσελίδα μου.

Μια πιο περιληπτική βιογραφία του Αρχιστράτηγου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, Θεού θέλοντος, θα αναρτήσω μια άλλη φορά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Και με αυτό το βιβλίο, ο μεγαλύτερος των Ελλήνων ηρώων του 1821, απαντά ….προφητικά, στις σημερινές (2011) αθλιότητες του ανθέλληνα Πάγκαλου.

Δημοσιεύθηκε στην ΒΙΒΛΙΑ, ΗΓΕΤΕΣ του 1821 και χαρακτηρίσθηκε , , , , , , , , , , , , , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.