Η εμπεριστατωμένη άποψη του κ. Γιώργου Σαλεμή για τα «ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ»

ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΛΕΜΗ 1  — Μέσα από την σελίδα https://www.facebook.com/groups/milasarvanitika/ μια ανάρτηση του Γιώργου Σαλεμή, τράβηξε τη προσοχή μου και διάβασα το κείμενο από βιβλίο του με προσοχή.

ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΛΕΜΗ 2  — Αναφέρεται στα «ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ» με πλεόνασμα υπομονής και μέσα από 4 σελίδες, καταφέρνει να δώσει μια από τις πλέον εμπεριστατωμένες ερμηνείες. Απόλυτος μόνο ο Θεός, αλλά μπορώ να πω, ότι κατά 95% συμφωνώ μαζί του. Χωρίς αναλύσεις και κριτικές, σας παρουσιάζω το κείμενό του σε εικόνες όπως το βρήκα, και σας παρακαλώ να το διαβάσετε με τη προσοχή που του αρμόζει.

ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΛΕΜΗ 3ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΛΕΜΗ 4  — Εγώ μέσες άκρες έχω πει με πιο απόλυτο και τραχύ τρόπο, περίπου τα ίδια, για να καταδείξω τους κινδύνους της αυτοπαγίδευσής μας, σε μια τεχνητή (επαγγελματική την αποκαλεί ο Γ. Σαλεμής) γλώσσα, που κατασκευάστηκε κάτω από ιδιαίτερες κοινωνικοπολιτικές συνθήκες, για να καλύψει συγκεκριμένες ανάγκες, που πλέον έχουν εκλείψει.

Δημοσιεύθηκε στην ΓΛΩΣΣΑ... και χαρακτηρίσθηκε , , , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.