Η Αλβανικη Wikipedia για το «στέμμα» του Καστριότι

  === Ο αυτόκλητος Αλβανός πρακτορίσκος Xhafaj Adriano, αρέσκεται να με αμφισβητεί και φαίνεται ζορισμένος για το άστρο του Δαβίδ στο φλάμπουρο των Καστριότι.

  === Οι πηγές στο διεθνές αλλά και στο Αλβανικό διαδίκτυο είναι τεράστιες. Οποιοσδήποτε, μπορεί να βάλει σε μηχανές αναζήτησης τη φράση Stema e Kastriotëve, με προτίμηση «εικόνες» και αυτά που θα  βρει θα τον εκπλήξουν.

  === Τα σύμβολα υπάρχουν: σε λάβαρο, σε σφραγίδα, σε χρυσό ανάγλυφο, σε μαρμάρινο ανάγλυφο κλπ. Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο, είναι ότι μερικά από τα σύμβολα του οικοσήμου Καστριότι, έχουν το αστέρι του ….Βατικανού, αντί του αστεριού του Δαβίδ και συγκλίνω στην άποψη, ότι και οι δύο εκδοχές είναι επίσημες παραλλαγές.

  === Επαναλαμβάνω στον αυτόκλητο πρακτορίσκο Xhafaj Adriano, ότι η ιστοσελίδα μου δεν είναι Φόρουμ για να δέχομαι τις ανοησίες καθενός. Εδώ καταγράφεται καθαρή έρευνα και φυσικά, δεν κάνω έρευνες για λογαριασμό Αλβανών συκοφαντών. Αυτά που ανοήτως φαντάζεται ότι μπορεί να μου υποβάλει, ας πάει στα Αλβανικά φόρουμ να τα πει, αφού εκεί θα βρει πολλά περισσότερα για το άστρο του Δαβίδ του Σκάντερμπεγκ.

  === ΠΗΓΗ ΕΙΚΟΝΑΣ: Η Αλβανική Wikipedia

  === ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Τον πατέρα του Gjirgj Castriot, τον έλεγαν Giovani Castriot, και όχι Gjon, και τη μητέρα του Vojsava Tripalda.  Από εκεί και μετά, πως έγιναν Αμβανοί, δεν με ενδιαφέρει. Η περίπτωση των μελών της οικογένειας Castriot, με απασχόλησε, σαν ομάδα σφαγέων των Ελλήνων Αρβανιτών του Ελληνικού  Άρβανου της Βορείου Ηπείρου, που με σφαγές και διωγμούς, ξερίζωσαν τους περισσότερους Έλληνες των Αρβάνων, οι οποίοι μετανάστευσαν κυρίως προς νότο (Ελλάδα) και δευτερευόντως προς δυσμάς (Ιταλία) κατά κύματα και κατά χιλιάδες, με τόσο μίσος, που ένοπλες συμμορίες των Castriot, τους κυνηγούσαν από την Ήπειρο μέχρι την Πελοπόνησο!!!

Δημοσιεύθηκε στην ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΡΒΑΝΑ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ και χαρακτηρίσθηκε , , , , , , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

1 απάντηση στο Η Αλβανικη Wikipedia για το «στέμμα» του Καστριότι

  1. Ο/Η Κώστας λέει:

    Πρωτάκουστα, αποκαλυπτικά! Εύγε κ. Αρβανίτη! Οι προπαγάνδα τους πλέον καταρρακώνεται! Ξεσκεπάζεται η γελοιότητά της!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.