«ΕΛΕΝΑ ΚΟΤΣΑΚΙ» η νέα πράκτορας μαύρης παραπληροφόρησης των Αλβανών.

Να ρωτήσουν την «Αλβανίδα πράκτορα» να πει, κατά που πέφτουν τα Άρβανα, από τα οποία ξεθεμελίωσαν περί τα 20 χωριά των περίφημων «Αρχόντων των βουνών» και εκτόπισαν τον Ελληνικο-Αρβανίτικο (εξ Αρβάνου) πληθυσμό, και γιατί ανακάλυψαν μετά το 1918 το άσχετο με Αρβανίτες ψαροχώρι Αρμπέρ, που δεν ανήκε στα Άρβανα….
Να ρωτήσουν την Αλβανίδα πράκτορα να πει, κατά που πέφτει η Σουλιώτικη Ομοσπονδία, την οποία και αυτήν ξεθεμελίωσαν οι Αλβανοί, και εκτόπισαν ομοίως τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ πληθυσμό!!!!!!
Να τη ρωτήσουν να πει, για ποιο λόγο οι ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ, είχαν 550 (όχι 400), 550 χρόνια πολέμους με τους τουρκαλβανούς!!!!!
Να τη ρωτήσουν τι ήσαν και τι απέγιναν οι πολέμαρχοι stradioti!!!!!
Να τη ρωτήσουν τη σκύλα να πει, που εγκαταστάθηκαν οι εκατοντάδες χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ που εκτόπισαν με τη βοήθεια των Τούρκων, από την όλη Ήπειρο!!!!!!….
Να ρωτήσουν τέλος την Αλβανίδα πράκτορα, για το ποια γλώσσα μιλιόταν (και ακόμα μιλιέται) αποκλειστικά στην όλη Ήπειρο και όλη την Αλβανία, σύμφωνα με τις μελέτες των διεθνολόγων-αλβανολόγων Κονσταντίν Jireček το 1911 και Milan Šufflay 1928, που οι ίδιοι οι Αλβανοί προσέλαβαν μετά το 1910!!! Σαν «ιστορικός» δεν γνωρίζει τις γραμμές Κονσταντίν Jireček και Milan Šufflay, του «Αλβανικού Κώδικα» και τη σχετικότητά τους με το Ελληνόγλωσσο (και όχι Αλβανόγλωσσο) της Αλβανίας και των Βαλκανίων, από το 1400 έως το 1900?

Να ρωτήσουν τέλος την Αλβανίδα πράκτορα, προπαγανδίστρια και όχι ιστορικό, για ποιον λόγο έχει και χρησιμοποιεί το Ελληνικό ονοματεπώνυμο «ΕΛΕΝΑ ΚΟΤΣΑΚΙ», πότε και πως το απέκτησε και κυρίως, γιατί εξακολουθεί και το χρησιμοποιεί.-

ΔΕΙΤΕ και το σχετικό τηλεοπτικό βίντεο:  https://youtu.be/xe2Q0dVkh5k

Δημοσιεύθηκε στην ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.